4os enduro 30s boriou eladas 2016 1Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην ευρύτερη περιοχή των ορεινών όγκων που πλαισιώνουν την πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί ο 4ος αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO & 3ος αγώνας Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος μοτοσυκλετών, από το αθλητικό σωματείο Μοτοσυκλετιστικός  Όμιλος  Φλώρινας (Μ.Ο.Φ) και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Α.ΜΟΤ.Ο.Ε) και σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διοργανώσεων αγώνων ENDURO.

 

 

 

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας έχει την μορφή κυκλικής επαναλαμβανόμενης διαδρομής συνολικού μήκους περίπου 180 χιλιομέτρων και περιλαμβάνει ορεινό, δασικό και ελάχιστο ασφάλτινο οδικό δίκτυο καθώς επίσης και 2 χρονομετρημένες Ειδικές Διαδρομές (No1 MX) & (No2 ENDURO) που θα βρίσκονται η μία δίπλα στην άλλη σε ειδικά διαμορφωμένη και σηματοδοτημένη περιοχή παραπλεύρως του Αεροδρομίου Φλώρινας.

Από το Σάββατο 24/9 στον χώρο του Νέου Πάρκου Φλώρινας θα λειτουργεί η Γραμματεία του αγώνα, ο Τεχνικός Έλεγχος Μοτοσυκλετών και ο φυλασσόμενος χώρος στάθμευσης μοτοσυκλετών (Park Ferme).

Την Κυριακή 25/9 και από τον ίδιο χώρο στις 09.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία της εκκίνησης του αγώνα με τις μοτοσυκλέτες να ξεκινούν ανά δύο (2) και με ενδιάμεσο κενό χρόνου ενός (1) λεπτού ανά ζευγάρι μοτοσυκλετών.  Στην συνέχεια οι αναβάτες θα κατευθυνθούν μέσω ορεινής διαδρομής στην περιοχή του Αεροδρομίου Φλώρινας όπου και θα μπουν διαδοχικά στις Ειδικές Διαδρομές Νο1 (Motocross) και Νο2 (Enduro). Από εκεί συνεχίζουν τον μεγάλο κύκλο ορεινών, δασικών και ελάχιστων ασφάλτινων διαδρομών για να επιστρέψουν μέσα από την πόλη στο σημείο εκκίνησης (Νέο Πάρκο Φλώρινας) ξεκινώντας έτσι τον 2ο γύρο επαναλαμβανόμενης διαδρομής, όπως έκαναν κατά την εκκίνηση.

Μόλις συμπληρωθούν τα απαραίτητα βάσει κανονισμού χιλιόμετρα (γύροι) του αγώνα, οι μοτοσυκλέτες τερματίζουν στο σημείο που πήραν εκκίνηση το πρωί (Νέο Πάρκο Φλώρινας) και περίπου μία ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθούν οι απονομές κυπέλλων κι επάθλων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

Οι συμμετοχές μοτοσυκλετών στους δύο αγώνες αθροιστικά, αναμένεται να ξεπεράσουν τις εκατό (100) και οι συνολικοί επισκέπτες (ομάδες – μηχανικοί – υποστήριξη) υπολογίζονται σε περίπου 350 άτομα.

Από το απόγευμα του Σαββάτου (24/9) θα φτάνουν και θα περνούν από την Γραμματεία και τον Τεχνικό Έλεγχο αρκετοί αναβάτες, ειδικότερα αυτοί που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Οι μοτοσυκλέτες τους θα μπουν και θα παραμείνουν ασφαλισμένες στο Park Ferme μέχρι την εκκίνηση του αγώνα (Κυριακή πρωί).

Η διαδικασία της εκκίνησης γίνεται με απελευθέρωση ανά ζευγάρι μοτοσυκλετών και με κενό χρόνου ενός (1) λεπτού μεταξύ των ζευγών. Αυτό σημαίνει ότι η συνολική διάρκεια μέχρι την ολοκλήρωση της εκκίνησης όλων των μοτοσυκλετών, θα είναι περίπου μία ώρα.

Με την άφιξη των μοτοσυκλετών στον χώρο των Ειδικών Διαδρομών Νο1 & Νο2 (Αεροδρόμιο Φλώρινας), οι αναβάτες εκκινούν ένας-ένας και χρονομετρούνται. Μεταξύ των 2 Ειδικών Διαδρομών (μόλις βγουν από την πρώτη) θα δέχονται service και ανεφοδιασμό από τις ομάδες τους που θα έχουν στήσει τέντες σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τις Ειδικές, ελεύθερο για παρατήρηση από τους θεατές. Μετά τον πρώτο μεγάλο γύρο, θα υπάρχει διαρκής ροή αναβατών που θα μπαίνουν ξανά στις Ειδικές, κάτι που ευνοεί το θέαμα και δεν αφήνει μεγάλα κενά χρόνου για τους θεατές.

Φυσικά όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τους αθλητές και σε σημεία της ορεινής διαδρομής, σεβόμενοι πάντα την ασφάλεια την δική τους και των αθλητών, ακούγοντας τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης που θα είναι τοποθετημένοι σε στρατηγικά σημεία για τους λόγους αυτούς.

Με την λήξη του αγώνα, οι μοτοσυκλέτες τερματίζουν πάνω στην ράμπα που πήραν εκκίνηση το πρωί (Νέο Πάρκο Φλώρινας) και περίπου μία ώρα αργότερα θα ακολουθήσουν οι απονομές στον ίδιο χώρο.

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Όλη η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO αλλά και του Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος, γίνεται υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Συγκεκριμένα και επιπροσθέτως, ο 4ος αυτός αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 3ος αγώνας Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος, διοργανώνεται για 1η φορά στην ιστορία της πόλης μας από τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Φλώρινας και στηρίζεται δυναμικά από τον  Δήμο Φλώρινας  καθώς και από την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

Στην διοργάνωση αυτή και προκειμένου να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, θα συνδράμουν επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Φλώρινας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, οι Εθελοντές Διασώστες, η Ραδιολέσχη Φλώρινας.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Πολύ σημαντική βοήθεια λαμβάνει ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Φλώρινας σε όλες του τις αγωνιστικές και μη εκδηλώσεις από τις τοπικές (και όχι μόνο) επιχειρήσεις και ιδιώτες οι οποίοι με συγκινητική προθυμία και αξιοθαύμαστη σταθερότητα συνδράμουν οικονομικά, υλικοτεχνικά αλλά και με προσφερόμενες υπηρε-σίες σε όλες τις διοργανώσεις μας, με σκοπό την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή τους.

Για τους παραπάνω λόγους και σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Μ.Ο.Φ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους Μεγάλους Χορηγούς του :

 

Ήχος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ – MyGas OULIARIS – Beer Bar KOZEL – Ξυλεία ΒΙΕΜΑΚ – Hotel KING ALEXANDER – Ελαστικά ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ – Κουφώματα FINSTRAL – EKO Ρασπόπτσης – ΕΥ Club ΥΓΕΙΑ – Rent Event – Ξυλεία ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ – MOTOACTION.GR – MAKINA – ADIGRAFO design

 

Επίσης, αξιόλογη και πολύ σημαντική η βοήθεια όλων των χορηγών του Μ.Ο.Φ που στηρίζουν σταθερά κι αδιάλειπτα τις εκδηλώσεις μας και γι’αυτό ευχαριστούμε πολύ τους : MOTOGAZEA – MONSTER-shop.gr – MX88.gr - O.K Wheel – ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ – KAPOULITSAS-outdoors.gr – Mega EURONICS – 7Falls Car Wash – ΠΑΝΤΑΖΗΣ Κρύσταλλα Αυτ/των – ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεωργικά/Εργαλεία – Ταβέρνα ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ – Ιχθυοπωλείο 8 ΜΠΟΦΟΡ – ΚΟΥΣΙΠΕΤΚΟΣ Συνεργείο Αυτ/των – Ψησταριά ΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙ – Τotal Market – Bar LORD – Μπιζού ΚΑΤΕΡΙΝΑ – KASKAMANIDOU Tours – ΑΛΕΞΙΟΥ Αντ/κα Αυτ/των – Σχολικά ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – Αυτοκίνητα ΠΑΡΙΣΗΣ – Η/Υ PAPOUTZIS.gr – Πολ.Μηχανικός ΜΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ – Coffee Beer Wine Bar StoA – Café The FACTORY – Εργολ.Ηλεκ/γος ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ – Vitamin Bomb – Εταιρία ΓΕΩΔΟΜΗ – Wine Bar ΑΕΡΟΙΝΟ - Μηχανήματα ΓΟΥΝΑΡΗ – Αυτοκ/τα ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Κοσμήματα ΚΑΡΑΝΤΖΑΣ – Αναψυκτικά ΔΙΝΑΚΗΣ – Εστ/τόριο Ξενώνας Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ – Pizza ΒΑΣΙΛΗΣ – AlfaBG ΜΟΜΤΣΗΣ – MRVIX ΜΑΡΙΝΟΣ – Anastasia Giovanoglou ART

Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες της Φλώρινας αλλά και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με αφορμή την διεξαγωγή του 4ου αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO και 3ου αγώνα Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος, να επισκεφθούν την πόλη μας και να γνωρίσουν από κοντά αυτή την ιδιαίτερα όμορφη και ακριτική περιοχή της Ελλάδας.

Από την πλευρά της διοργάνωσης σας υποσχόμαστε πως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει η επίσκεψη και διαμονή σας στην πόλη μας, όσο πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα γίνεται.

 

Ραντεβού στο Νέο Πάρκο Φλώρινας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου για τον Τεχνικό Έλεγχο και Εκκίνηση των αγώνων ENDURO αντιστοίχως, αλλά και στο Αεροδρόμιο Φλώρινας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου για τις δύο Ειδικές Διαδρομές (MX – Enduro) όπως και στους γύρω ορεινούς όγκους για όσους το επιθυμούν.

4os enduro 30s boriou eladas 2016

4ου Αγώνα Πανελληνίου Πρωταθλήματος ENDURO & 3ου Αγώνα Πρωταθλήματος ENDURO Βορείου Ελλάδος

 

Μην περιμένεις να αρχήσουν οι εκπομπες του Rider's TV,

Στην Κατηγορία "Nέα Mοτοσυκλέτας" θα βρεις ειδήσεις από τον χώρο των 2 τροχών.

νεα από το χώρο της μοτοσυκλέτας

Oι εξατμίσεις SPARK στην Ελλάδα από την ZenOne RacingOι εξατμίσεις SPARK στην Ελλάδα από την ZenOne Rac...

Οι γνωστές για την απόδοση ποιότητα και τεχνική αρτιότητα εξατμίσεις της Ιταλικής SPARK Εxhaust Τechnologies αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την ZenOne Racing. Η SPARK (&epsi [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μοντέλα SUZUKI 2017. Vstrom 650&1000 - GSXR 1000&1000R - GSX-s750 και GSXR125Νέα μοντέλα SUZUKI 2017. Vstrom 650&1000 - GSXR 10...

Η SUZUKI παρουσίασε 5 νέα μοντέλα για το 2017, στην έκθεση της Intermot που διεξάγεται στην Κολωνία από τις 4 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2016. Μέσα στο 2017, η SUZUKI παράγει τα & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Honda Roadtrips 2ο μέρος. Διαγωνισμός με έπαθλο μία μοναδική Africa Twin Nordkapp Edition.Honda Roadtrips 2ο μέρος. Διαγωνισμ...

H πλατφόρμα Honda Roadtrips που ξεκίνησε αρχικά να λειτουργεί δίνοντας & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μοντέλα Fireblade και CB1100 πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της Honda στην Έκθεση Intermot στην ΚολωνίαΝέα μοντέλα Fireblade και CB1100 πρ...

Τα μοντέλα CBR1000RR Fireblade SP και SP2 σηματοδοτούν την 25η επέτειο της μοτοσ&ups [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Η αγωνιστική ομάδα Milwaukee Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBKΗ αγωνιστική ομάδα Milwaukee Aprili...

Οι APRILIA RSV4 στην πιστα στο επομενο παγκοσμιο πρωταθλημα SBK με τ&eta [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Ταξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρχαία Ιωνία και Λυκία ...σεργιάνι στην Αρχαία ΙστορίαΤαξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρ...

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το «Οδοιπορικό μνήμ&et [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Piaggio Wi-Bike με όφελος 400€Piaggio Wi-Bike με όφελος 400€...

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 400€*! Το  Piaggio [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
ΜΟΤΟ GUZZI Open House 2016 με ρεκόρ συμμετοχώνΜΟΤΟ GUZZI Open House 2016 με ρεκόρ...

25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΟ MANDELLO ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ Τ&Omeg [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Greece Rally - Serres 2016 - 7 ημέρες εκπληκτικού Rally RaidGreece Rally - Serres 2016 - 7 ημέρ...

Η 6η έκδοση του Serres Rally προσέφερε μια εβδομάδα γεμάτη δράση, endurο & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Μοτο-εκδρομή σε Τριχωνίδα & Τζουμέρκα 27-30 οκτωμβρίου 2016 από την Andeli MototouringΜοτο-εκδρομή σε Τριχωνίδα & Τζουμέρ...

Μια μοναδική εκδρομή στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο με εξ& [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...

.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής ΜΧ μοτοσικλετών SUZUKIΠροτεινόμενες τιμές λιανικής ΜΧ μοτοσικλετών SUZUK...

  Προτεινόµενες τιµές λιανικής πώλησης MX µοτοσικλετών SUZUKI RM-Z250 & RM-Z450 2017 Σας ενηµερώνουµε για τις προτεινόµενες τιµές λιανικής πώλησης των MX µ&omi [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
2017 Honda CRF450RX - enduro αγωνιστικών προδιαγραφών2017 Honda CRF450RX - enduro αγωνιστικών προδιαγρα...

Η Honda προσφέρει τώρα μία μοτοσυκλέτα enduro αγωνιστικών προδιαγραφών: η CRF450RX βασίζεται στη νέα 17YM CRF450R και περιλαμβάνει ανάρτηση προδιαγραφών enduro, PGM-FI και χαρτο&ga [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Μεγάλη επιτυχία στις Σέρρες για την ZenOne RacingΜεγάλη επιτυχία στις Σέρρες για την ZenOne Racing...

O 4ος Αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016 έγινε στην πίστα των Σερρών και επιφύλαξε σημαντικές επ& [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μειωμένη τιμή για τη Vespa GTS Super 300Νέα μειωμένη τιμή για τη Vespa GTS Super 300...

Η δυναμική ψυχή της VESPA, τώρα πιο προσιτή! VESPA GTS SUPER 300 σε μειωμένη τιμή, 3.890 € H Vespa GTS ενσαρκώνει τις αξίες του στυλ, της άνεσης, της στιβαρότητας και της ασφάλε [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...

Powered Supported and Hosted by 3wSOL.gr - Κατασκευή Ιστοσελίδων