piaggio beverly nea gkama1

ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ EURO 4 - ABS ΚΑΙ ASR ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

ΛΑΝΣΑΡΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΗ «BEVERLY BY POLICE»

Η γκάμα Piaggio Beverly, με ηγετική θέση στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, παρουσιάζεται με νέους κινητήρες που πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές Euro4, πιο πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, νέα χρώματα με ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα, καθώς και μια ολοκαίνουργια τολμηρή έκδοση: το Beverly by Police.

 

 

Το Piaggio Beverly κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και έφερε την επανάσταση στην αγορά των σκούτερ μεσαίου κυβισμού, παρουσιάζοντας έναν νέο τύπο οχήματος με ελκυστικό σχεδιασμό, υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική ασφάλεια, όχι μόνο χάρη στους τροχούς μεγάλης διαμέτρου αλλά και στο πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας που διαθέτει. Η εμπορική επιτυχία του Beverly συνοδευόταν πάντα από συνεχείς βελτιώσεις οι οποίες το κράτησαν στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του, αλλά και των προτιμήσεων των πιο απαιτητικών χρηστών σε μητροπολιτικές περιοχές. Τελευταία ανανέωση αποτέλεσε η άφιξη της κορυφαίας έκδοσης SportTouring η οποία παρουσίασε, για πρώτη φορά σε σκούτερ, το συνδυασμένο σύστημα ασφαλείας ABS/ASR, καθώς και έναν καινοτόμο κινητήρα 350 κ.εκ. με ασύγκριτες επιδόσεις.

Με το Beverly, η Piaggio ολοκληρώνει την προσφορά της στην κατηγορία των σκούτερ με μεγάλους τροχούς, ικανοποιώντας έτσι οποιαδήποτε ανάγκη καθημερινής μετακίνησης. Η είσοδος στους μεγάλους τροχούς της Piaggio ανοίγει με το Liberty, πλήρως ανανεωμένο και εξοπλισμένο με ABS και τον νέο κινητήρα i-Get στην αερόψυκτη έκδοση. Η μετάβαση από το σκούτερ «εισαγωγής» Liberty στο μεγάλο και πολυτελές Beverly σημαδεύτηκε από την άφιξη του Medley, ενός μοντέλου με πιο πλούσιο βασικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει το σύστημα «Start&Stop», τον κινητήρα i-Get της Piaggio στην αερόψυκτη έκδοσή του, το ABS, καθώς και έναν απίστευτο αποθηκευτικό χώρο ικανό να φιλοξενήσει δύο full-face κράνη. Ως εκ τούτου, η νέα σειρά Beverly αντιπροσωπεύει το σημείο άφιξης στον μεγαλύτερο κυβισμό των σκούτερ Piaggio με μεγάλους τροχούς.

Οι αλλαγές που σημειώθηκαν στην οικογένεια Piaggio Beverly 300 και 350 είναι οι εξής:

 • Οι κινητήρες που εξοπλίζουν τα Piaggio Beverly 300 και 350 έχουν λάβει την έγκριση των ευρωπαϊκών προδιαγραφών Euro 4. Και στα δύο, τα συστήματα ισχύος έχουν εξελιχθεί, εκσυγχρονιστεί και σχεδιαστεί για να πληρούν τους ολοένα και πιο αυστηρούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς περί εκπομπών ρύπων. Αυτό σημαίνει ότι χάρη στην εφαρμογή νέου καταλύτη, νέου σιγαστήρα, καθώς και ενημερωμένων χαρτογραφήσεων της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου, οι δύο μονοκύλινδροι κινητήρες Piaggio γίνονται Euro 4, διατηρώντας παράλληλα την υπεροχή και τις επιδόσεις που πάντα χαρακτήριζαν το Beverly.
 • Όλη η σειρά Beverly διαθέτει τώρα περισσότερα χαρακτηριστικά και ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο βασικού εξοπλισμού. Για όλα τα μοντέλα, το σύστημα πέδησης ABS καθώς και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR συμπεριλαμβάνονται πλέον στον βασικό εξοπλισμό. Το τηλεχειριστήριο για το άνοιγμα της σέλας που παράλληλα αναβοσβήνει τα φλας για να αναγνωρίσετε το όχημά σας (λειτουργία «Bike finder») περιλαμβάνεται επίσης στον βασικό εξοπλισμό. Η παροχή ρεύματος 12V που υπήρχε προηγουμένως σε όλη τη σειρά, αντικαθίσταται πλέον από μια θύρα USB, πιο λειτουργική και χρήσιμη για τη φόρτιση όλων των σύγχρονων συσκευών. Όλη η σειρά PiaggioBeverly διατίθεται σε νέους και ελκυστικούς χρωματισμούς με ολοκαίνουργια, ειδικά σχεδιασμένα φινιρίσματα. Τα νέα Piaggio Beverly 300, 300S και Police διαθέτουν επίσης έναν νέο πίνακα οργάνων με λυχνίες για τα συστήματα ABS και ASR με την τελευταία να μπορεί να απενεργοποιηθεί από το κατάλληλο κουμπί στο τιμόνι.

 

Η νέα οικογένεια Piaggio Beverly μεσαίου κυβισμού αποτελείται από:

 • Το Piaggio Beverly 300: μια κλασσική πρόταση στην αστική μετακίνηση. Είναι ασφαλές, αξιόπιστο, με τις γενναιόδωρες επιδόσεις του μονοκύλινδρου κινητήρα των 278 κυβικών. Ο ιταλικής προέλευσης σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές, με λεπτομέρειες, όπως τα φώτα πορείας ημέρας και το φανάρι φρένου τεχνολογίας LED να διαδραματίζουν εξέχοντα ρόλο. Είναι ιδανικό τόσο για τις αστικές όσο και τις υπεραστικές μετακινήσεις, χάρη στην ιδανική θέση οδήγησης, η οποία είναι υπερυψωμένη και άνετη, με άριστη προστασία από τον αέρα ενώ παράλληλα η χωρητικότητα του χώρου αποθήκευσης είναι αρκετά μεγάλη ώστε να χωράει δύο full-face κράνη.
 • Το Piaggio Beverly 300 S: η πιο σπορ έκδοση Beverly, με ειδικούς χρωματικούς συνδυασμούς και λεπτομέρειες σε ματ σκούρο γκρι χρώμα, προσδίδοντας στο όχημα πιο νεανική και επιθετική εμφάνιση. Και το Piaggio Beverly 300 S ξεχωρίζει για το πλαίσιό του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από εκείνο των μοτοσυκλετών, με τη δεξαμενή καυσίμου να βρίσκεται σε κεντρική θέση κάτω από το υποπόδιο ώστε να συγκεντρώνεται κεντρικά το βάρος (ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνεται χώρος κάτω από τη σέλα), για μια απολαυστική και ασφαλή οδηγική εμπειρία εντός και εκτός πόλης.
 • Το Piaggio Beverly 300 by Police: πρόκειται για μια ειδική έκδοση Beverly 300 που δημιουργήθηκε από τον συνδυασμό δύο ιταλικών παραδόσεων αριστείας, της Piaggio και της Police. Και η έκδοση αυτή φέρει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κατέστησαν το Piaggio Beverly τόσο δημοφιλές, μεταξύ των οποίων ο υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, 4-βάλβιδος και 4-χρονος κινητήρας, γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση (31,2 χλμ./ λίτρο στον κύκλο δοκιμών WMTC).
 • Το Piaggio Beverly 350 SportTouring: η ναυαρχίδα της γκάμας Beverly ξεχωρίζει για τον εξοπλισμό και τις κορυφαίες επιδόσεις, οι οποίες παρέχονται από τον ολοκαίνουργιο μονοκύλινδρο κινητήρα 330 κ. εκ. Πρόκειται για μια διαφορετική και καινοτόμο μονάδα, σε σύγκριση όχι μόνο με τον κινητήρα του Piaggio Beverly 300, αλλά και με τον γενικότερο ανταγωνισμό. Ένας κινητήρας που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιδόσεις συγκρίσιμες με εκείνες ενός κινητήρα 400 κ. εκ., αλλά με τις συμπαγείς διαστάσεις και το μειωμένο βάρος ενός κινητήρα 300 κ.εκ. Είναι ο μοναδικός στην κατηγορία που χρησιμοποιεί αυτόματο φυγοκεντρικό πολύδισκο υγρό συμπλέκτη, που εξασφαλίζει διαχρονικά καλύτερες και πιο σταθερές επιδόσεις. Οι επιδόσεις είναι εξαιρετικές συγκριτικά με την πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου: μέγιστη ισχύς πάνω από 30 HP και μέγιστη ροπή 29 Nm, με κατανάλωση 28,6 χλμ./λίτρο (στον κύκλο δοκιμών WMTC).

 

Εκδόσεις και χρώματα για τη νέα σειρά Beverly

Το Piaggio Beverly 300 διατίθεται στον κλασσικό και δημοφιλή χρωματισμό του Λευκού «Bianco Iceberg» ή στη νέα ματ παραλλαγή Γκρι «Grigio Ardesia». Και οι δύο χρωματισμοί χαρακτηρίζονται από νέες κοινές στυλιστικές λεπτομέρειες, όπως τα μαύρα αντίβαρα του τιμονιού, η καφέ σέλα με ίδιου χρώματος διπλές ραφές, τα μαύρα φινιρίσματα στο περίβλημα της μονάδας τελικής μετάδοσης κίνησης. Επίσης, υπάρχει πληθώρα φινιρισμάτων σε ματ ανοιχτό γκρι χρώμα, όπως στη σχάρα αποσκευών, τις μπότες του πιρουνιού, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, το κεντρικό τούνελ και τις ζάντες τροχών.

Το Piaggio Beverly 300 S διατίθεται στον κλασσικό και δυναμικό χρωματισμό Μπλε «Blu Sport» ή στη νέα ματ παραλλαγή Ασημί «Argento Cometa». Και οι δύο χρωματικές επιλογές χαρακτηρίζονται από νέες κοινές στυλιστικές λεπτομέρειες, όπως η μαύρη σέλα με τις διπλές ραφές σε κόκκινο και γκρι χρώμα, τα μαύρα αντίβαρα του τιμονιού και τα νέα μαύρα φινιρίσματα στο περίβλημα της μονάδας τελικής μετάδοσης κίνησης. Επίσης, υπάρχει πληθώρα φινιρισμάτων σε ματ σκούρο γκρι χρώμα, όπως στη σχάρα αποσκευών, τις μπότες του πιρουνιού, τα μαρσπιέ συνεπιβάτη, το κεντρικό τούνελ και τις ζάντες τροχών.

Το Piaggio Beverly 300 by Police διατίθεται στον επιθετικό χρωματισμό Μαύρο «Nero Carbonio» και διακρίνεται για τη μαύρη σέλα με διπλή γαλάζια ραφή, καθώς και για την πληθώρα λεπτομερειών χρωμίου, όπως το πλαίσιο του προβολέα και του πίνακα οργάνων, η «γραβάτα» της μπροστινής ποδιάς και οι καθρέφτες από γαλάζιας απόχρωσης κρύσταλλο. Η «total black» όψη της ειδικής αυτής έκδοσης Beverly, τονίζεται με πληθώρα μαύρων φινιρισμάτων, όπως το περίβλημα της μονάδας τελικής μετάδοσης κίνησης, τα αντίβαρα του τιμονιού, η σχάρα αποσκευών, οι ζάντες με ασημί φινίρισμα και το κεντρικό τούνελ.

Το Piaggio Beverly 350 SportTouring διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς: Στο Λευκό «Bianco Stella» και στο Μαύρο «Nero Carbonio» (με μαύρη σέλα με διπλή ραφή σε κόκκινο και γκρι χρώμα), στο Ασημί «Argento Cometa» και στο Μαύρο «Nero Galassia» (με κόκκινη σέλα με διπλή ραφή σε κόκκινο και γκρι χρώμα). Και οι τέσσερις χρωματισμοί φέρουν νέες λεπτομέρειες σε ματ σκούρο γκρι χρώμα, όπως η σχάρα αποσκευών, οι ζάντες τροχών, το κεντρικό τούνελ και το προστατευτικό της εξάτμισης.

Μεγάλη γκάμα αφιερωμένων αξεσουάρ

Για όλη τη γκάμα Piaggio Beverly διατίθεται πληθώρα πρακτικών και λειτουργικών αξεσουάρ, τα οποία ενισχύουν την άνεση του αναβάτη και το στυλ του οχήματος.

 • Βαλιτσάκι χωρητικότητας 37 λίτρων στο χρώμα του οχήματος, με πλάτη για τον συνεπιβάτη στο υλικό και χρώμα της σέλας. Ικανό να φιλοξενήσει ένα full-face κράνος ή δύο jet κράνη.
 • Προστασία ποδιών, πρακτική και άνετη που ακολουθεί τις γραμμές του οχήματος.
 • Κουκούλα οχήματος εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
 • Ηλεκτρονικό αντικλεπτικό σύστημα με ηλεκτρονικό κλειδί και τηλεχειριστήριο.
 • Πρακτικό μηχανικό αντικλεπτικό σύστημα κλειδαριάς τιμονιού/σέλας, καθαρό, γρήγορο, ασφαλές και βολικό.
 • Σακίδιο ποδιάς σχεδιασμένο για να τοποθετείται πάνω από το κεντρικό τούνελ χωρίς να ενοχλεί τον οδηγό.
 • Ανεμοθώρακας κατασκευασμένος από εξαιρετικά ανθεκτικό αντικραδασμικό, μεθακρυλικό υλικό (πάχους 4 mm) για άριστη προστασία από τον αέρα και το κρύο.
 • Διάφανο παρμπρίζ για μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα.
 • Φιμέ παρμπρίζ (περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Piaggio Beverly 350 SportTouring): παρέχει μεγαλύτερη προστασία από τον αέρα και προσφέρει μια πιο σπορ εμφάνιση.
 • Κράνος Jet σε μαύρο ματ χρώμα, ειδικά σχεδιασμένο για το Piaggio Beverly 300 by Police.

 

Piaggio Beverly 300 i.e. / Beverly 300 S i.e. / Beverly 300 i.e. by Police – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας Μονοκύλινδρος 4-χρονος
Κυβισμός 278 cc
Διάμετρος/Διαδρομή 75 mm x 63 mm
Μέγιστη ισχύς στο στρόφαλο 15.5 kW (21 HP) στις 7,250 rpm
Μέγιστη ροπή 22.5 Nm στις 5,750 rpm
Σύστημα χρονισμού ΜΕΕΚ (Μονός εκκεντροφόρος επί κεφαλής), 4 βαλβίδες
Σύστημα καυσίμου Ηλεκτρονικός ψεκασμός
Ψύξη Με υγρό
Λίπανση Υγρό κάρτερ
Εκκίνηση Ηλεκτρική με κόμπλερ σε λουτρό λαδιού
Μετάδοση Συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση CVT με διαχειριστή ροπής
Συμπλέκτης Αυτόματος ξηρός φυγοκεντρικός συμπλέκτης
Πλαίσιο Σωληνωτό δικτύωμα από υψηλής αντοχής ατσάλι
Εμπρός ανάρτηση Τηλεσκοπικό υδραυλικό πιρούνι με καλάμια 35-mm – διαδρομή τροχού 90 mm
Πίσω ανάρτηση Διπλά υδραυλικά αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση σε τέσσερις θέσεις – διαδρομή τροχού 81 mm
ABS/ASR Στάνταρ
Εμπρός φρένο Δισκόφρενο 300 mm με διπίστονη πλευστή δαγκάνα
Πίσω φρένο Δισκόφρενο 240 mm με διπίστονη πλευστή δαγκάνα
Εμπρός τροχός Κράματος αλουμινίου 16" x 3.00”
Πίσω τροχός Κράματος αλουμινίου 14" x 3.50”
Εμπρός ελαστικό Χωρίς αεροθάλαμο 110/70 - 16"
Πίσω ελαστικό Χωρίς αεροθάλαμο 140/70 - 14"
Μήκος/ πλάτος 2.190 mm / 780 mm
Μεταξόνιο 1.535 mm
Ύψος σέλας 790 mm
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 12.5 lt
Εκπομπές καυσαερίων Euro 4

 

Piaggio Beverly 350 SportTouring – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Κινητήρας Μονοκύλινδρος 4-χρονος
Κυβισμός 330 cc
Διάμετρος/Διαδρομή 78 mm x 69 mm
Μέγιστη ισχύς στο στρόφαλο 22.2 kW (30.2 HP) στις 8.250 rpm
Μέγιστη ροπή 29 Nm στις 6,250 rpm
Σύστημα χρονισμού ΜΕΕΚ (Μονός εκκεντροφόρος επί κεφαλής), 4 βαλβίδες
Σύστημα καυσίμου Ηλεκτρονικός ψεκασμός
Ψύξη Με υγρό
Λίπανση Ξηρό κάρτερ
Εκκίνηση Ηλεκτρική με κόμπλερ σε λουτρό λαδιού
Μετάδοση Συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση CVT με διαχειριστή ροπής
Συμπλέκτης Με πολλαπλούς δίσκους υγρός φυγοκεντρικός
Πλαίσιο Σωληνωτό δικτύωμα από υψηλής αντοχής ατσάλι
Εμπρός ανάρτηση Τηλεσκοπικό υδραυλικό πιρούνι με καλάμια 35-mm – διαδρομή τροχού 90 mm
Πίσω ανάρτηση Διπλά υδραυλικά αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση σε τέσσερις θέσεις – διαδρομή τροχού 81 mm
ABS/ASR Στάνταρ
Εμπρός φρένο Δισκόφρενο 300 mm με διπίστονη πλευστή δαγκάνα
Πίσω φρένο Δισκόφρενο 240 mm με διπίστονη πλευστή δαγκάνα
Εμπρός τροχός Κράματος αλουμινίου 16" x 3.00”
Πίσω τροχός Κράματος αλουμινίου 14" x 3.50”
Εμπρός ελαστικό Χωρίς αεροθάλαμο 110/70 - 16"
Πίσω ελαστικό Χωρίς αεροθάλαμο 140/70 - 14"
Μήκος/ πλάτος 2.190 mm / 780 mm
Μεταξόνιο 1.560 mm
Ύψος σέλας 795 mm
Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 12.5 lt

 

piaggio beverly nea gkama2

Νεα γκαμα Piaggio Beverly 

 

piaggio beverly nea gkama3

Νεα γκαμα Piaggio Beverly

 

piaggio beverly nea gkama4

Νεα γκαμα Piaggio Beverly

 

piaggio beverly nea gkama1

Νεα γκαμα Piaggio Beverly

 

 

Μην περιμένεις να αρχήσουν οι εκπομπες του Rider's TV,

Στην Κατηγορία "Nέα Mοτοσυκλέτας" θα βρεις ειδήσεις από τον χώρο των 2 τροχών.

νεα από το χώρο της μοτοσυκλέτας

Oι εξατμίσεις SPARK στην Ελλάδα από την ZenOne RacingOι εξατμίσεις SPARK στην Ελλάδα από την ZenOne Rac...

Οι γνωστές για την απόδοση ποιότητα και τεχνική αρτιότητα εξατμίσεις της Ιταλικής SPARK Εxhaust Τechnologies αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την ZenOne Racing. Η SPARK (&epsi [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μοντέλα SUZUKI 2017. Vstrom 650&1000 - GSXR 1000&1000R - GSX-s750 και GSXR125Νέα μοντέλα SUZUKI 2017. Vstrom 650&1000 - GSXR 10...

Η SUZUKI παρουσίασε 5 νέα μοντέλα για το 2017, στην έκθεση της Intermot που διεξάγεται στην Κολωνία από τις 4 έως και τις 9 Οκτωβρίου 2016. Μέσα στο 2017, η SUZUKI παράγει τα & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Honda Roadtrips 2ο μέρος. Διαγωνισμός με έπαθλο μία μοναδική Africa Twin Nordkapp Edition.Honda Roadtrips 2ο μέρος. Διαγωνισμ...

H πλατφόρμα Honda Roadtrips που ξεκίνησε αρχικά να λειτουργεί δίνοντας & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μοντέλα Fireblade και CB1100 πρωταγωνιστούν στο περίπτερο της Honda στην Έκθεση Intermot στην ΚολωνίαΝέα μοντέλα Fireblade και CB1100 πρ...

Τα μοντέλα CBR1000RR Fireblade SP και SP2 σηματοδοτούν την 25η επέτειο της μοτοσ&ups [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Η αγωνιστική ομάδα Milwaukee Aprilia στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SBKΗ αγωνιστική ομάδα Milwaukee Aprili...

Οι APRILIA RSV4 στην πιστα στο επομενο παγκοσμιο πρωταθλημα SBK με τ&eta [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Ταξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρχαία Ιωνία και Λυκία ...σεργιάνι στην Αρχαία ΙστορίαΤαξίδι με Honda Supra-X 125 στην αρ...

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από το «Οδοιπορικό μνήμ&et [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Piaggio Wi-Bike με όφελος 400€Piaggio Wi-Bike με όφελος 400€...

ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ 400€*! Το  Piaggio [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
ΜΟΤΟ GUZZI Open House 2016 με ρεκόρ συμμετοχώνΜΟΤΟ GUZZI Open House 2016 με ρεκόρ...

25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ ΣΤΟ MANDELLO ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ Τ&Omeg [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Greece Rally - Serres 2016 - 7 ημέρες εκπληκτικού Rally RaidGreece Rally - Serres 2016 - 7 ημέρ...

Η 6η έκδοση του Serres Rally προσέφερε μια εβδομάδα γεμάτη δράση, endurο & [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Μοτο-εκδρομή σε Τριχωνίδα & Τζουμέρκα 27-30 οκτωμβρίου 2016 από την Andeli MototouringΜοτο-εκδρομή σε Τριχωνίδα & Τζουμέρ...

Μια μοναδική εκδρομή στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο με εξ& [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...

.

Προτεινόμενες τιμές λιανικής ΜΧ μοτοσικλετών SUZUKIΠροτεινόμενες τιμές λιανικής ΜΧ μοτοσικλετών SUZUK...

  Προτεινόµενες τιµές λιανικής πώλησης MX µοτοσικλετών SUZUKI RM-Z250 & RM-Z450 2017 Σας ενηµερώνουµε για τις προτεινόµενες τιµές λιανικής πώλησης των MX µ&omi [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
2017 Honda CRF450RX - enduro αγωνιστικών προδιαγραφών2017 Honda CRF450RX - enduro αγωνιστικών προδιαγρα...

Η Honda προσφέρει τώρα μία μοτοσυκλέτα enduro αγωνιστικών προδιαγραφών: η CRF450RX βασίζεται στη νέα 17YM CRF450R και περιλαμβάνει ανάρτηση προδιαγραφών enduro, PGM-FI και χαρτο&ga [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Μεγάλη επιτυχία στις Σέρρες για την ZenOne RacingΜεγάλη επιτυχία στις Σέρρες για την ZenOne Racing...

O 4ος Αγώνας της χρονιάς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών του 2016 έγινε στην πίστα των Σερρών και επιφύλαξε σημαντικές επ& [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...
Νέα μειωμένη τιμή για τη Vespa GTS Super 300Νέα μειωμένη τιμή για τη Vespa GTS Super 300...

Η δυναμική ψυχή της VESPA, τώρα πιο προσιτή! VESPA GTS SUPER 300 σε μειωμένη τιμή, 3.890 € H Vespa GTS ενσαρκώνει τις αξίες του στυλ, της άνεσης, της στιβαρότητας και της ασφάλε [ ... ]

νέα από το χώρο της μοτοσυκλέτας...Δες το...

Powered Supported and Hosted by 3wSOL.gr - Κατασκευή Ιστοσελίδων